Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Pizza dough
- 20 g extra virgin olive oil, plus extra to grease
- 320 g warm water
- 1 tsp white sugar
- 1 tsp dried instant yeast
- 350 g baker's flour
- 150 g fine semolina
- 1 tsp sea salt
Assembly
- 40 g tandoori paste (see Tips)
- 60 g tomato paste (see Tips)
- 150 g mozzarella, sliced or paneer, cut into small pieces
- 250 g cooked tandoori chicken pieces (see Tips)
- coarse semolina, to dust
- ½ red onion, sliced
- cucumber raita, to serve
- long red chilli, sliced, to serve
- fresh coriander, leaves only, to serve
- Nutrição
- por 1 slice
- Energia
- 554.2 kJ / 132.5 kcal
- Proteína
- 6 g
- Hidratos de carbono
- 17.1 g
- Gordura
- 4.3 g
- Gordura saturada
- 1.5 g
- Fibra
- 0.8 g
- Sódio
- 217.1 mg
Receitas alternativas
All-in-one creamy vegetable pasta (Diabetes)
40 min
Tandoori chicken
45 min
Buffalo chicken pizza
1h 30min
Rice paper rolls (Thermomix® Cutter, TM6)
1 Std.
Low waste chicken lasagne
1h 30min
Mini chicken kyivs
45 min
Chicken Tikka Masala Pasta
45 min
Buffalo Chicken Spring Rolls
1h 30min
Creamy chicken curry and rice
45 min
Chicken gyros with tzatziki
30 min
Beetroot and lamb flatbreads with tahini yoghurt (Diabetes)
1h 10 min
Sticky bottom dumplings (Brett McGregor)
1 Std.