Dispositivos e acessórios
Savoury Apero Stars
Preparação 20min
Total 40min
15 pieces
Ingredientes
-
plain flour plus extra for dusting220 g
-
water125 g
-
olive oil35 g
-
fine sea salt1 tsp
-
sugar½ tsp
-
garlic cloves2
-
red pepper diced (1 cm)100 g
-
tinned chickpeas rinsed, drained200 g
-
ground black pepper to taste2 - 3 pinches
-
smoked paprika½ tsp
-
crème fraîche75 g
-
fresh parsley leaves roughly chopped1 Tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Sódio
186.9 mg
Proteína
2.7 g
Energia
441.3 kJ /
105.5 kcal
Gordura
3.8 g
Fibra
1.4 g
Gordura saturada
1 g
Hidratos de carbono
15.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Dinner Party
13 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
Também pode gostar...
Maple-glazed Carrots
45min
Vegetarian Medallions
1h 10min
Spinach with Chickpeas (Espinacas con Garbanzos)
30min
Grenadine
45min
Feta and Aubergine Sandwich Filling
30min
Potato Gratin
1h 10min
Butter Board with Spinach Pesto
15min
Portuguese Bread (Pão de água)
3h 30min
Grilled Courgette Salad with Lemon Basil Dressing (TM5)
35min
Sweet Breakfast Bread
1h 30min
Cinnamon Crunch Cereal with Dairy-free Milk
9h
Chocolate Guinness® Cake
2h 5min