
Dispositivos e acessórios
Gluten Free Lemon Poppy Seed Muffins
Preparação 20min
Total 1h 20min
12 pieces
Ingredientes
All-Purpose Gluten Free Flour
-
white quinoa7 oz
-
chia seeds3 ½ oz
-
corn starch7 oz
-
arrowroot3 ½ oz
Cupcakes
-
lemons2
-
sugar plus extra to sprinkle4 ½ oz
-
large eggs4
-
vegetable oil5 oz
-
plain Greek yogurt4 oz
-
poppy seeds1 tbsp
-
xanthan gum1 tsp
-
dried instant yeast1 tsp
-
baking powder½ tsp
-
baking soda½ tsp
-
salt⅛ tsp
-
confectioners sugar2 oz
-
whole milk1 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 piece
Energia
388.5 kcal /
1625.4 kJ
Proteína
9.8 g
Gordura
18.9 g
Hidratos de carbono
47.8 g
Fibra
6.3 g
Gordura saturada
2.9 g
Sódio
135.3 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everyday Gluten Free
8 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos