Dispositivos e acessórios
Chicken and Pear Pie
Preparação 25min
Total 2h 40min
8 portions
Ingredientes
Gluten Free Pastry
-
unsalted butter to grease
-
rice flour5 oz
-
arrowroot flour2 ½ oz
-
corn starch plus extra to dust3 oz
-
salt¼ tsp
-
xanthan gum2 tsp
-
unsalted butter chilled5 ½ oz
-
large egg1
-
apple cider vinegar1 tsp
-
water chilled1 ½ oz
Chicken and Pear Filling
-
garlic cloves2
-
leek white part only, cut into pieces1
-
unsalted butter2 oz
-
chicken thigh, boneless and skinless cut into cubes (1 in.)24 oz
-
fresh thyme leaves only3 sprigs
-
ground black pepper½ tsp
-
water2 oz
-
corn starch2 - 3 tbsp
-
vegetable stock paste (see Tips)1 tbsp
-
white wine2 oz
-
pear (approx. 1 pear) peeled, cored and cut into cubes (¾ in.)5 ½ oz
-
heavy whipping cream (35% fat)2 oz
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
20 g
Energia
2086 kJ /
501 kcal
Gordura
29 g
Fibra
3 g
Hidratos de carbono
40 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Gluten free
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Basil Pesto
10min
Quick Cheese Soufflés
45min
Apple Sauce
20min
Tagliatelle with Porcini Mushrooms
1h
Chicken Stock Paste
45min
Confectioners Sugar
5min
Semifreddo with Marsala and Amaretti
6h 45min
Fennel and Sausage with Rigatoni Pasta
40min
Carrot and Parsnip Mash
45min
Chicken Cacciatore with Orzo
1h 5min
Meatballs with Romesco Sauce
1h 40min
Cream of Asparagus Soup
15min