Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
TM7 Demo (AU)
1h 30min
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
10min
Chips on a stick (Thermomix® Spiralizer)
45min
Spiralized carrot and apple salad with feta cheese and nuts (Thermomix® Spiralizer, using modes)
15min
Orange and vanilla canelé (non-alcoholic)
49h 5min
San bei ji (three cup chicken)
35min
Pickled cabbage salad (Thermomix® Cutter, using modes)
10min
Mini triple layer bundts
35min
Greens and ham egg white omelette (Diabetes)
25min
Fruity dream
10min