Dispositivos e acessórios
Pickled Korean daikon (Thermomix® Cutter, using modes)
Preparação 10min
Total 20min
730 g
Ingredientes
-
daikon peeled, cut into 10 cm pieces to fit wide feeder tube500 g
-
garlic cloves2
-
water175 g
-
white vinegar175 g
-
ground turmeric¼ tsp
-
black peppercorns5
-
fresh bay leaf1
-
dried chilli flakes1 pinch
-
sugar50 g
-
sea salt flakes3 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 730 g
Sódio
5748.6 mg
Proteína
3.7 g
Energia
1390.2 kJ /
332.3 kcal
Gordura
0.7 g
Fibra
8.9 g
Gordura saturada
0.1 g
Hidratos de carbono
74.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Pickles with Thermomix® Cutter (using modes)
12 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Edna's Lemon Curd Teacake
40min
Orange sponge cake
1h
Vegan Roasted Pepper and Cashew Toasts
30min
No waste vegetable stock concentrate
25min
Rueben sandwich sauce
5min
Edna's lemon curd teacake
40min
Pumpkin Chai Latte
20min
Cinnamon crumpets with autumn fruit (Diabetes)
20min
Shakshuka in the Varoma
30min
Sambal Brinjal
40min
Warm broccoli salad with rocket pesto
30min
Broccoli, red capsicum and pine nut salad
10min