Dispositivos e acessórios
Poached pears on bay leaf crème anglaise and almond crumble
Preparação 15min
Total 1h 20min
6 portions
Ingredientes
Almond crumble
-
plain flour40 g
-
unsalted butter40 g
-
white sugar40 g
-
sea salt1 pinch
-
flaked almonds2 tbsp
Bay leaf crème anglaise
-
milk250 g
-
egg yolks4
-
white sugar20 g
-
fresh bay leaves5
Poached pears
-
hot water250 g
-
dry white wine450 g
-
almond liqueur70 g
-
white sugar30 g
-
vanilla bean extract1 tsp
-
star anise1
-
cinnamon quill1
-
Beurre Bosc pears ripe but not soft, peeled and cored6
-
brown sugar60 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
58.6 mg
Proteína
5.4 g
Energia
2068.3 kJ /
494.3 kcal
Gordura
11.1 g
Fibra
8.7 g
Gordura saturada
5.3 g
Hidratos de carbono
77.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Community fave brown rice salad
55 min
Peppermint crisp tart
24 godz. 20 min
French onion dip
45 min
Raspberry and basil sangria
40 min
Cauliflower Mash
Brak ocen
Pico de Gallo (Mexican Tomato Salsa)
5 min
Homemade Sour Cream
16 godz. 30 min
Middle Eastern planked salmon
1 godz. 40 min
Potato bake (Thermomix® Cutter, using modes)
1 godz. 10 min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1 godz.
Tequila kiwi smash
5 min
Spicy Margarita Fizz
10 min