Dispositivos e acessórios
Potato Buns
Preparação 30min
Total 3h
24 pieces
Ingredientes
Potato buns
-
Russet potatoes cut in cubes (1 cm)200 g
-
water70 g
-
fresh milk room temperature120 g
-
dried yeast1 tsp
-
sugar70 g
-
egg1
-
high protein flour450 g
-
40 g olive oil, plus extra for greasingbutter softened, plus extra for greasing40 g
-
salt¼ tsp
Custard cream
-
fresh milk300 g
-
butter10 g
-
vanilla extract½ tsp
-
plain flour10 g
-
cornflour (starch)15 g
-
sugar75 g
-
egg yolks3
-
custard powder instant2 tsp
-
egg lightly beaten1
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Proteína
3 g
Energia
434 kJ /
104 kcal
Gordura
2 g
Fibra
0 g
Hidratos de carbono
19 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Asian Sweet Pastries
11 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Roti Canai (Roti Prata)
3 h 55 min
Quick Steamed Buns (Mantao)
1 h
Killer Toast
2 h
Dou sha (red bean paste)
49 h 10 min
Ais Kepal Gula Melaka (Shaved Ice with Palm Sugar Syrup)
20 min
Homemade Pandan Kaya
55 min
Hokkaido Milk Loaf
4 h 20 min
Super Soft Butter And Milk Buns
2 h 40 min
Butter Cake
1 h
Kek Pisang Lembab (Moist Banana Cake)
1 h
Kek Sarang Semut (Honeycomb Cake)
1 h 50 min
Soft Sweet Buns
1 h 10 min