Potato Buns
TM6 TM5 TM31

Potato Buns

4.2 (26 avaliações )

Ingredientes

Potato buns

  • 200 g Russet potatoes, cut in cubes (1 cm)
  • 70 g water
  • 120 g fresh milk, room temperature
  • 1 tsp dried yeast
  • 70 g sugar
  • 1 egg
  • 450 g high protein flour
  • 40 g butter, softened, plus extra for greasing
    ou 40 g olive oil, plus extra for greasing
  • ¼ tsp salt

Custard cream

  • 300 g fresh milk
  • 10 g butter
  • ½ tsp vanilla extract
  • 10 g plain flour
  • 15 g cornflour (starch)
  • 75 g sugar
  • 3 egg yolks
  • 2 tsp custard powder, instant
  • 1 egg, lightly beaten

Nutrição
por 1 piece
Energia
434 kJ / 104 kcal
Proteína
3 g
Hidratos de carbono
19 g
Gordura
2 g
Fibra
0 g

Esta e mais de 80 000 receitas estão à sua espera! Encontre inspiração todos os dias.

Registe-se gratuitamente

Registe-se e experimente gratuitamente durante 30 dias gratuitos, e descubra o mundo do Cookidoo®. Sem compromisso.

Mais Informações

Receitas alternativas