Dispositivos e acessórios
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
Preparação 25min
Total 1h 30min
6 portions
Ingredientes
Vegetables
-
fresh parsley10 g
-
tinned sweetcorn (drained weight)80 g
-
garlic cloves2
-
onions quartered150 g
-
potatoes cut in pieces250 g
Herby Dumplings
-
plain flour220 g
-
baking powder2 tsp
-
butter chilled, diced, plus extra for greasing30 g
-
fine sea salt½ tsp
-
fresh flat-leaf parsley1 Tbsp
-
fresh thyme leaves1 Tbsp
-
milk100 g
Soup
-
water1200 g
-
chicken carcass bones and skin1
-
tinned sweetcorn (drained weight)80 g
-
cooked chicken meat leftover from carcass200 - 300 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper¼ tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
20.6 g
Energia
1511 kJ /
361 kcal
Gordura
10 g
Hidratos de carbono
47.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
CHEAP & CHEERFUL
9 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda
CHEAP & CHEERFUL
9 Receitas
Espanha
Espanha
Também pode gostar...
Moroccan Lamb with Couscous
50min
Beef and Ale Stew
2h 20min
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Risotto for One
35min
Pork Buns (Nikuman)
2h
Damper with Golden Syrup Butter
40min
Chocolate Chilli Ice Cream
13h 15min
Pasta Salad with Salami
25min
Honeyed Chicken
25min
Cashew Nut Prawn Stir-Fry
40min
Chocolate Bourbons
45min
Quick Thai Chicken Curry
40min