Versões compatíveis
Chicken and Sweetcorn Soup with Herby Dumplings
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Vegetables
- 10 g fresh parsley
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 250 g potatoes, cut in pieces
Herby Dumplings
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 30 g butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 100 g milk
Soup
- 1200 g water
- 1 chicken carcass, bones and skin
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 200 - 300 g cooked chicken meat, leftover from carcass
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1511 kJ / 361 kcal
- Proteína
- 20.6 g
- Hidratos de carbono
- 47.2 g
- Gordura
- 10 g
Receitas alternativas
Chicken and Vegetable Soup
1h 30min
Leek and potato soup with crispy smoked ham
40min
Tuna Noodle Bake
1h 20 min
Cottage pie
1h 15 min
Vegetable soup
35 Min
Minted Lamb Casserole with Steamed Vegetables
55min
Aussie Meat Pies
2h
Chicken, Chorizo and Chickpea Stew
40min
Gruyère-stuffed Salmon Patties with Salad
1 godz. 5 min
One Pot Chicken Pasta with Sweet BBQ-sauce
40min
Cauliflower cheese
55min
Creamy mustard chicken stew
40min