Dispositivos e acessórios
Rolled Shoulder of Lamb
Preparação 10min
Total 2h 30min
8 portions
Ingredientes
-
tinned anchovies (approx. 6 fillets)15 g
-
fresh parsley leaves25 g
-
pickled capers drained1 Tbsp
-
garlic cloves2
-
lemon juice10 g
-
olive oil10 g
-
Dijon mustard1 tsp
-
ground black pepper½ tsp
-
lamb shoulder, boneless1500 - 2000 g
-
dry white wine150 g
-
water150 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
238 mg
Proteína
37.1 g
Energia
2558.3 kJ /
611.5 kcal
Gordura
48.5 g
Fibra
0.2 g
Gordura saturada
20.6 g
Hidratos de carbono
1.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Beef and Olive Meatballs with Spaghetti (TM6 & TM5)
40min
Fish and Avocado Loaf
2h
Spring Green Broth with Lamb Meatballs
45min
Lamb Spezzatino
1h 45min
Circassian Chicken
2h
Beef Kebabs with Monkey Gland Sauce
2h
Chicken in Red Pepper Sauce with Courgette and Feta Couscous
55min
Chicken with Herb Salsa and White Bean & Rocket Pesto Salad
55min
Meatballs with White Wine Mushroom Sauce
35min
Prawn Gratin with Pink Peppercorns
30min
Low Carb Lasagne
1h 30min
Spiced Garlic Prawns and Squid
20min