
Dispositivos e acessórios
Parsnip Blinis with Stilton, Walnuts and Honey
Preparação 25min
Total 2h 20min
30 pieces
Ingredientes
-
parsnips peeled, sliced in rounds (1-2 cm)400 g
-
unsalted butter diced, plus extra for frying50 g
-
olive oil for frying
-
egg whites from large eggs2
-
egg yolks from large eggs2
-
crème fraîche30 g
-
milk30 g
-
rice flour2 Tbsp
-
fine sea salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste1 pinch
-
walnut halves80 g
-
honey1 ½ Tbsp
-
Stilton crumbled100 g
Nutrição por 1 piece
Energia
95 kcal /
395 kJ
Proteína
2 g
Gordura
7.9 g
Hidratos de carbono
3.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Christmas Day
12 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda