Dispositivos e acessórios
Ham and Mustard Toasts
Preparação 15min
Total 3h
40 pieces
Ingredientes
Ham and Mustard Topping
-
raw ham hock, boneless (see tip)600 - 700 g
-
water1300 g
-
bay leaf1
-
black peppercorns6
-
cloves2
-
fresh parsley leaves5 g
-
wholegrain mustard2 Tbsp
-
mayonnaise or to taste3 Tbsp
-
fine sea salt½ tsp
-
ground black pepper⅛ tsp
Melba Toasts
-
white bread5 slices
-
caperberries drained, halved or quartered if large, stalks removed300 g
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 piece
Sódio
376 mg
Proteína
3 g
Energia
185 kJ /
44 kcal
Gordura
3 g
Gordura saturada
0.5 g
Hidratos de carbono
2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Irish Cream and Pistachio Fudge
4h 25min
Lemon Posset
2h 40min
Raspberry Tartlets
1h 15min
Sticky Toffee Puddings
1h
Christmas Cheese and Onion Quiche (UK)
1h 45min
Cheese crackers
2h 30min
Cumberland Sausage and Apple Stuffing Loaf
1h 20min
Blueberry Bakewell Traybake
1h 30min
Tarte Bourguignonne
1h 30min
Bacon and Cranberry Jam
40min
Spanish-flavoured Sausagemeat Plait
1h
Stilton and Walnut Biscuits with Roasted Garlic Jam
4h