Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel

3.0 1 avaliação
Preparação 20min
Total 3h 40min
6 portions

Ingredientes

Coconut Streusel
  • plain flour
    50 g
  • unsalted butter cold, diced
    30 g
  • ground cinnamon
    5 g
  • Demerara sugar
    30 g
  • flaked coconut
    30 g
Pineapple in Chilli Syrup
  • fresh pineapple (approx. 2 kg)
    1
  • fresh red chilli halved lengthways
    1
  • sugar
    400 g
  • dark rum
    380 g
    water
  • water
    850 g
  • cornflour
    1 Tbsp
  • ice cream for serving (see tip)
  • fresh mint leaves for serving

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 36 mg
Proteína 4 g
Energia 2905 kJ / 693 kcal
Gordura 14 g
Fibra 2.4 g
Gordura saturada 9 g
Hidratos de carbono 97 g

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