Versões compatíveis
Slow-cooked Pineapple in Chilli Syrup with Toasted Coconut Streusel
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Coconut Streusel
- 50 g plain flour
- 30 g unsalted butter, cold, diced
- 5 g ground cinnamon
- 30 g Demerara sugar
- 30 g flaked coconut
Pineapple in Chilli Syrup
- 1 fresh pineapple (approx. 2 kg)
- 1 fresh red chilli, halved lengthways
- 400 g sugar
- 380 g dark rum
- 850 g water
- 1 Tbsp cornflour
- ice cream, for serving (see tip)
- fresh mint leaves, for serving
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2905 kJ / 693 kcal
- Proteína
- 4 g
- Hidratos de carbono
- 97 g
- Gordura
- 14 g
- Fibra
- 2.4 g
Receitas alternativas
Welsh Rarebit with Branston Pickle
20min
Five-cheese Quiche with No Added Sugar Fig Jam
Keine Bewertungen
Mandarin and White Chocolate Trifle
6 Std.
Celeriac, Roasted Hazelnut and Truffle Soup
40min
Chestnut and Fennel Soup - Zuppa di castagne e finocchio
35min
Broccoli and stilton soup
30min
Duck and Pork Terrine
52h
Beetroot Soup with Herb Dumplings
1 Std. 10 Min
Celeriac and Apple Soup
55 Min
Cucumber Soup with Prawn Skewers
35min
Individual Beef Wellingtons with Red Wine Jus
2h 10min
Carrot and Swede Mash
20min