Dispositivos e acessórios
Beetroot ciabatta
Preparação 15min
Total 15h
12 slices
Ingredientes
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
378.2 mg
Proteína
7.5 g
Energia
681.2 kJ /
162.2 kcal
Gordura
1.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better bread
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Vegetable bake (Thermomix® Cutter, using modes)
55min
Quinoa sushi
2h 45min
Tomato paste
2h 20min
Apples with cider sabayon sauce
40min
Asparagus with Parmesan rice and lemon sabayon sauce
1h
Taleggio risotto with balsamic caramelised onions
55min
Strawberry almond gelato
12h 20min
Steamed quince pudding with spiced syrup
1h 20min
Coconut milk
5min
Tahini
20min
Cashew sour cream
10min
Baked beans
13h 25min