Dispositivos e acessórios
Beetroot ciabatta
Preparação 15min
Total 15h
12 slices
Ingredientes
-
spelt grains250 g
-
white spelt flour plus extra to dust250 g
-
dried instant yeast2 ¼ tsp
-
sea salt2 tsp
-
water375 g
-
beetroot peeled and cut into quarters (approx. 100 g)1
-
ice cubes (approx. 10)
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 slice
Sódio
378.2 mg
Proteína
7.5 g
Energia
681.2 kJ /
162.2 kcal
Gordura
1.3 g
Fibra
4.2 g
Gordura saturada
0.2 g
Hidratos de carbono
27.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Better bread
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Beetroot ketchup
1h 15min
Pizza dough with a trio of toppings
2h 10min
Pumpkin soup
30min
Cheese spread
1h
Creamy coconut yoghurt
18h
Zucchini, ham and corn bites
40min
Rice crackers
55min
Saffron arancini
25h 25min
Beetroot, feta and spinach quiche
1h 40min
Wholemeal spelt pastry
35min
Pea and lettuce soup with scallops
45min
Cauliflower soup with bacon dust
35min