Dispositivos e acessórios
Cranberry bacon stuffing
Preparação 10min
Total 10min
310 g
Ingredientes
-
garlic clove1
-
brown onion (approx. 70 g)½
-
shortcut bacon rashers cut into pieces50 g
-
butter20 g
-
dried cranberries80 g
-
fresh sage leaves only4 sprigs
-
verjuice of white wine vinegar1 - 2 tsp
-
blanched almonds50 g
-
day old bread (approx. 2-3 slices), torn into pieces (3 cm)100 g
-
sea salt1 pinch
-
ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 310 g
Sódio
1314.5 mg
Proteína
31 g
Energia
4541 kJ /
1085 kcal
Gordura
62 g
Fibra
18.6 g
Gordura saturada
18.1 g
Hidratos de carbono
93 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Festive Flavour
105 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Traditional cocktail sauce
5min
Pancetta-wrapped apricot stuffing roll
1h
Shortbread
1h
Gluten free sausage rolls
2h 5min
Apple and sage stuffing
10min
Beef tapenade crostini
1h 40min
Espresso martini
5min
Guinness beef pies
2h 15min
Honey, soy and mustard marinade
5min
Summer daze
10min
Roast pork with sage and cranberry stuffing
3h 35min
Asian dipping sauce
25min