Dispositivos e acessórios
Cypriot grain salad
Preparação 20min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
Yoghurt dressing
-
ground cumin1 tsp
-
honey1 tsp
-
natural yoghurt200 g
Salad
-
pumpkin seeds50 g
-
slivered almonds40 g
-
sunflower seeds45 g
-
fresh coriander leaves only½ bunch
-
fresh flat-leaf parsley leaves only½ bunch
-
spring onions/shallots trimmed and cut into quarters2
-
freekeh160 g
-
French green lentils90 g
-
water1250 g
-
raisins70 g
-
lemon juice30 g
-
olive oil3 tbsp
-
pomegranate arils only1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
50.1 mg
Proteína
23.4 g
Energia
2904.8 kJ /
691.6 kcal
Gordura
36 g
Fibra
15 g
Gordura saturada
5.7 g
Hidratos de carbono
61.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Cookidoo celebration!
10 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Mixed grain salad with lemon and honey dressing
55min
Beetroot, Parmesan and cashew dip
5min
Capsicum and sun-dried tomato dip
5min
Spiced roasted cauliflower salad with minted yoghurt
1h
Chunky basil pesto dip
10min
Peanut and soba noodle slaw
20min
Ricotta dumplings with napoli sauce
55min
Rosemary and thyme polenta chips
1h
Beetroot salad
10min
Vegetarian sausage rolls
40min
Basil pesto
10min
Pumpkin and pomegranate quinoa salad
1h