Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Meatloaf
- 80 g day old bread, torn into pieces
- 180 g brown onion, cut into quarters
- 100 g carrots, cut into pieces (3 cm)
- 1 celery stalk (approx. 50 g), cut into pieces (3 cm)
- 2 garlic cloves
- 1 - 2 sprigs fresh thyme, leaves only
- 20 g olive oil
- 1 egg
- 250 g pork mince
- 250 g beef mince
- 1 tbsp Sriracha® sauce
- 1 tbsp Worcestershire sauce
- 1 tsp soy sauce
- 1 tsp salt
- ¼ tsp ground black pepper
- 100 g roasted whole red pepper strips (or roasted red pepper)
- 3 hard-boiled eggs, peeled (see Tips)
- 1250 g water
- 200 g broccoli, cut into florets
- 200 g carrots, cut into batons
Onion gravy
- 380 g brown onion, cut into eighths
- 1 ½ tbsp olive oil
- ¼ tsp Chicken stock paste (see Tips)
- 1 ½ tsp Worcestershire sauce
- 1 tsp Sriracha® sauce
- 2 tsp soy sauce
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1591.7 kJ / 378.8 kcal
- Proteína
- 28 g
- Hidratos de carbono
- 16.4 g
- Gordura
- 20.7 g
- Gordura saturada
- 5.9 g
- Fibra
- 8.9 g
- Sódio
- 1117.8 mg
Nas coleções
Receitas alternativas
Curried sausages and lentils
1 Std.
Aussie meat pies
2h
Chicken and sweet corn soup
30min
Beef and mushroom hot pot
2h
Pea and ham soup
2 Std. 20 Min
Steak and kidney pudding
3h 45min
Spinach and cheese-filled meatloaf
1 Std. 15 Min
Guinness beef pies
2h 15min
Corned beef with mustard sauce
1 Std. 30 Min
Traditional gravy
25 Min
Rosemary meat pies
3 Std. 30 Min
Classic meatloaf
1h 35 min