Dispositivos e acessórios
Red onion relish
Preparação 10min
Total 50min
750 g
Ingredientes
-
olive oil1 tbsp
-
red onions cut into quarters600 g
-
dark brown sugar30 g
-
red wine100 g
-
balsamic vinegar40 g
-
dried apricots40 g
-
green apple core removed and cut into quarters1
-
ground black pepper1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
yellow mustard seeds1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 750 g
Sódio
1932.6 mg
Proteína
9.9 g
Energia
3380 kJ /
807.8 kcal
Gordura
15.5 g
Fibra
19.3 g
Gordura saturada
2 g
Hidratos de carbono
145.3 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Everyday cooking for Thermomix families
114 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
British spice rub
5min
Tomato ketchup
1h 25min
Tomato relish
2h 10min
Haloumi
5h
Chilli and apple jelly
4h 15min
Sweet chilli sauce
1h 5min
Spicy peach and mango chutney
45min
Corn chips with salsa roja
1h 20min
Christmas cake
196h 35min
Caramelised onion jam gravy
2h 5min
Plum and cherry paste
5h 15min
Tomato and Chilli Jam
1h 15min