Dispositivos e acessórios
Zoodles with Broccoli Pesto
Preparação 15min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
Broccoli Pesto
-
garlic clove1
-
broccoli florets2 oz
-
blanched almonds1 oz
-
Parmesan cheese cut into pieces (1 in.)1 oz
-
grapeseed oil3 oz
-
apple cider vinegar1 ½ tsp
-
salt to taste½ tsp
-
fresh basil leaves only2 - 3 sprigs
Zoodles
-
zucchini ends trimmed. If large, trimmed in a circular shape to fit the blade width7 oz
-
carrots ends trimmed, cut into pieces no longer then the pusher7 oz
-
water17 ½ oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
130.9 mg
Proteína
6 g
Energia
1152 kJ /
274.3 kcal
Gordura
25.4 g
Fibra
5 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
4.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
13 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Greens and Ham Egg White Omelet (Diabetes)
No ratings
Shredded Chicken in Tomato Sauce (Tinga de Pollo)
30 min
Shredded chicken 2-for-1
40 min
Pistachio and chocolate kataifi slice
12 h 45 min
Chicken, Broccoli, and Cheddar Rice
50 min
Nut butter & berry chia jam overnight oats
24 h 10 min
Cilantro Lime Sauce
10 min
Slow Cooked White Chicken Chili
2 h 10 min
Milk chocolate hazelnut spread
15 min
Tacos with Pulled Pork in Beer Sauce
5 h 15 min
Ground Beef Taco Filling
25 min