Dispositivos e acessórios
Mushroom Risotto (TM6)
Preparação 15min
Total 40min
4 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces1 oz
-
1 oz yellow onionsshallots1 oz
-
unsalted butter1 oz
-
extra virgin olive oil1 oz
-
Arborio rice (e.g. Arborio)11 ½ oz
-
dry white wine2 oz
-
vegetable stock paste (see Tip)1 - 2 tbsp
-
fresh mushrooms sliced9 oz
-
water25 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
110.6 mg
Proteína
13.8 g
Energia
1933.8 kJ /
462.2 kcal
Gordura
14.8 g
Fibra
2.7 g
Gordura saturada
6 g
Hidratos de carbono
69.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club - First Edition
18 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Mushroom Brown Rice Risotto (Diabetes)
1 Std. 15 Min
"Hug in a Mug" Chicken Soup
35 Min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1 Std. 50 Min
Portuguese Bread (Pão de água)
3 Std. 45 Min
Grated Cheddar Cheese
5 Min
Fennel, Celery and Green Apple Salad
15 Min
Pea, Cherry Tomato and Feta Hummus Wraps
10 Min
Mushroom Risotto (TM6)
40 Min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6 Metric)
45 Min
Shredded Chicken Taco Filling
30 Min
Mushroom and Ricotta Cannelloni (Diabetes)
1 Std.
Creamy pea soup
40 Min