Dispositivos e acessórios
Potatoes Using Blade Cover & Peeler (TM5)
Preparação 10min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
Peeling
-
24 oz baby gold potatoes, whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)baby red potatoes whole (approx. 2 in. wide) (see Tip)24 oz
-
water21 oz
-
oil (opcional) (see Tip)1 tsp
Cooking Potatoes
-
salt to taste½ tsp
-
water (to cover potatoes, but not higher than max fill level 2.2 l)30 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
219.9 mg
Proteína
2.2 g
Energia
332.1 kJ /
79.4 kcal
Gordura
0.1 g
Fibra
1.9 g
Gordura saturada
0 g
Hidratos de carbono
18 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
TM Basics - Blade Cover & Peeler
20 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Slow Cooked Corned Beef and Cabbage
6h
Radicchio and Fennel Salad with Orange Balsamic Vinaigrette
40min
Peeled Garlic
5min
Peeler Mashed Potatoes
35min
Baked Alaska
28h 40min
Steamed Chicken Breasts
30min
Steamed Cubed Potatoes
40min
Steamed Baby Potatoes
30min
Steamed Cauliflower
25min
Poached Eggs
25min
Chicken and Pear Pie
2h 40min
Risotto with Broccolini
35min