
Dispositivos e acessórios
Cream of Parsnips with Maple Syrup and Prosciutto
Preparação 15min
Total 45min
4 portions
Ingredientes
-
oil high temperature (avocado, safflower, grapeseed)25 g
-
parsnips sliced (2 cm)450 - 500 g
-
garlic cloves2
-
brown onions quartered80 g
-
butter15 g
-
chicken stock550 g
-
white beans, large, canned (e.g.: Cannellini beans), rinsed and drained100 g
-
maple syrup, pure plus extra to garnish (optional)10 - 30 g
-
cream 10-18% fat, plus extra to garnish, to taste100 g
-
salted herbs to garnish1 pinch
-
prosciutto (opcional) oven dried, in pieces4 slices
Nutrição por 1 portion
Energia
323.2 kcal /
1352.1 kJ
Proteína
7 g
Gordura
16.5 g
Hidratos de carbono
38.9 g
Fibra
7.4 g
Gordura saturada
6.3 g
Sódio
282.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Everything Maple
10 Receitas
Canadá
Canadá