Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 800 - 1000 g cooked prawns, cooled, peeled and cut in half lengthways (see Tips)
- ¼ red onion
- 3 spring onions/shallots, trimmed and cut into pieces
- 10 g fresh dill, fronds only (approx. 1 bunch)
- 200 g sour cream
- 100 g mayonnaise (see Tips)
- 2 tsp Tabasco® sauce
- 1 ½ lemons, zested and juiced (approx. 50 g)
- sourdough bread, thickly sliced and toasted to serve
- butter, to spread (see Tips)
- sea salt, to season
- ground black pepper, to season
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 4041 kJ / 965.8 kcal
- Proteína
- 47.5 g
- Hidratos de carbono
- 79.6 g
- Gordura
- 51.1 g
- Gordura saturada
- 20.3 g
- Fibra
- 4.2 g
- Sódio
- 2531.1 mg
Receitas alternativas
Hearty seafood chowder
45 Min
Chimichurri Pork Tenderloin with Warm Rice Salad
13h 20 min
Cedar-wrapped pork with rosemary
40 Min
Yu Sheng Prosperity salad (Thermomix® Cutter)
30 Min
Flank steak with horseradish cream sauce
4 godz. 35 min
Prawn bisque with lemon myrtle (Andrew Fielke)
55 Min
Ricotta gnudi with basil oil (Russell Blaikie)
6 Std. 30 Min
Prawn cocktail with gin-pickled cucumbers
40 Min
Salmon en croute
50 Min
Korean pickled potato salad
25 godz. 10 min
Smoked salmon muffins with steamed eggs and herbed relish
1 Std.
Smoked salmon mousse
5 Min