Steamed Salmon with Soy Ginger Sauce

4.8 5 avaliações
Preparação 10min
Total 30min
4 portions

Ingredientes

  • water
    40 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • oil
    1 oz
  • jasmine rice
    7 oz
    7 oz white basmati rice
  • skinless salmon fillets (4 fillets, 5 oz each)
    20 oz
  • ground black pepper
    ½ tsp
  • dried ground ginger divided
    1 ½ - 2 tsp
  • sugar snap peas trimmed and destringed (see Tip)
    7 oz
  • fresh ginger peeled, thinly sliced
    1 in.
  • honey
    2 oz
  • soy sauce
    2 tbsp
  • garlic, granulated
    ½ tsp
  • dried chili flakes
    1 - 2 pinches
  • spring onion chopped, to garnish
  • sesame seeds, white to garnish

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1995.5 mg
Proteína 34.8 g
Energia 2567.7 kJ / 613.7 kcal
Gordura 26.7 g
Fibra 2.5 g
Gordura saturada 5.6 g
Hidratos de carbono 57.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...