Dispositivos e acessórios
Spicy Beef with Red Peppers
Preparação 10min
Total 30min
4 portions
Ingredientes
-
Spanish onion cut into pieces1 ½ oz
-
fresh parsley leaves and tender stems3 - 4 sprigs
-
olive oil1 oz
-
red bell peppers cut into pieces (approx. 1 in.)10 ½ oz
-
canned chopped tomatoes3 ½ oz
-
salt plus extra to season, to taste1 tsp
-
brown sugar2 tsp
-
dried red chili flakes2 pinches
-
veal meat rump or tenderloin16 - 17 ½ oz
-
ground black pepper to season, to taste
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
687.5 mg
Proteína
25.3 g
Energia
967.7 kJ /
231.3 kcal
Gordura
10.3 g
Fibra
2.2 g
Gordura saturada
1.9 g
Hidratos de carbono
8.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Chicken Caprese Pasta Salad
25min
"Marry Me" Chicken Pasta
30min
Speedy Chicken coleslaw salad (Thermomix®️ Cutter)
Nenhuma avaliação
Number Cake
2h
Smoky Paprika Rub
5min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Creamy Butter Chicken
1h
Turkey sloppy joes
40min
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
40min
Eggplant and Lentil Salad
40min
Turkish Eggs (Çılbır)
35min