Dispositivos e acessórios
Roast Potatoes (Betty)
Preparação 15min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
Roasted Potatoes
-
water22 oz
-
Yukon gold potatoes (approx. 3 lb, 2.5-3.5 oz ea.)48 oz
-
3 oz vegetable oilextra virgin olive oil3 oz
-
salt to taste1 tbsp
-
fresh rosemary2 sprigs
Parmesan Gremolata
-
Parmesan cheese cubed2 oz
-
garlic clove1
-
parsley leaves½ oz
-
lemon thin peel only, no white pith1
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1362 mg
Proteína
8 g
Energia
1544 kJ /
369 kcal
Gordura
17 g
Fibra
4 g
Gordura saturada
4 g
Hidratos de carbono
46 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Chicken Meatballs with Creamy Tomato Sauce
1h 5min
Shrimp in Garlic Sauce
25min
Avocado Tuna Salad
5min
Steamed Green Beans
30min
Steamed Cauliflower
25min
Steamed Broccoli
25min
Steamed Corn with Chipotle Mayonnaise and Cilantro Salsa
45min
Green Bean Gremolata
25min
Steamed Fingerling Potatoes with Fresh Herbs and Garlic
50min
Lemony Green Beans
20min
Chicken Shawarma Bowl
1h
Buttermilk Mashed Potatoes
35min