Roasted Chicken with Vegetables

5.0 1 avaliação
Preparação 15min
Total 1h 45min
6 portions

Ingredientes

  • olive oil plus 1 tbsp to grease and 1 tsp to drizzle
    1 oz
  • salt divided
    2 tsp
  • herbes de Provence divided
    3 tbsp
  • lemon juice
    ½ oz
  • whole chicken cleaned (approx. 3.5-4.5 lbs)
    1
  • water
    14 oz
  • apple cider
    3 ½ oz
  • Yukon gold potatoes skin on, cleaned, sliced (½ in.)
    12 oz
  • sweet potatoes peeled, sliced (½ in.)
    10 oz
  • carrots sliced on the bias
    7 oz
  • acorn squash peeled, diced (½ in.)
    7 oz
  • zucchini skin on, sliced (½ in.)
    10 oz
  • red onions sliced
    7 oz
  • red bell peppers julienned (¼ in.)
    7 oz
  • ground black pepper
    1 - 2 pinches

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1201 mg
Proteína 47.3 g
Energia 3170.2 kJ / 757.7 kcal
Gordura 42.4 g
Fibra 7.9 g
Gordura saturada 10.9 g
Hidratos de carbono 46.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...