Dispositivos e acessórios
Roasted Chicken with Vegetables
Preparação 15min
Total 1h 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil plus 1 tbsp to grease and 1 tsp to drizzle1 oz
-
salt divided2 tsp
-
herbes de Provence divided3 tbsp
-
lemon juice½ oz
-
whole chicken cleaned (approx. 3.5-4.5 lbs)1
-
water14 oz
-
apple cider3 ½ oz
-
Yukon gold potatoes skin on, cleaned, sliced (½ in.)12 oz
-
sweet potatoes peeled, sliced (½ in.)10 oz
-
carrots sliced on the bias7 oz
-
acorn squash peeled, diced (½ in.)7 oz
-
zucchini skin on, sliced (½ in.)10 oz
-
red onions sliced7 oz
-
red bell peppers julienned (¼ in.)7 oz
-
ground black pepper1 - 2 pinches
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1201 mg
Proteína
47.3 g
Energia
3170.2 kJ /
757.7 kcal
Gordura
42.4 g
Fibra
7.9 g
Gordura saturada
10.9 g
Hidratos de carbono
46.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Jack-O-Lantern Ice Cream Bowls
50min
Salmon with Vegetable Sauce
25min
Roasted Chicken with Vegetables in Cider Sauce
1h 45min
Cold Red Curry Soup
30min
Nectarine Tart with Frangipane
1h
Crème Caramel
3h 50min
Lemon Garlic White Rice
35min
Slow Cooked Beets
40min
Turkey and Wild Rice Stuffed Peppers
1h 45min
Asian Rice and Vegetable Sauté (TM6)
40min
Ground Beef Taco Filling
25min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h