Baked Pork Tenderloin with Rice

5.0 1 avaliação
Preparação 30min
Total 1h 20min
4 portions

Ingredientes

Mushroom Sauce
  • fresh parsley, leaves only
    ½ oz
  • onions halved
    4 oz
  • oil
    ½ oz
  • fresh brown mushrooms sliced
    14 oz
    14 oz fresh wild mushrooms, sliced
  • water
    3 ½ oz
  • sour cream
    7 oz
  • heavy cream
    7 oz
  • vegetable stock paste
    2 heaping tsp
    1 ½ oz gravy paste
  • lemon juice
    1 tsp
  • salt plus extra to season
    ½ tsp
  • fresh ground pepper plus extra to season
    3 pinches
  • oil to fry
    2 tbsp
  • pork tenderloin in one piece
    21 - 28 oz
Pork and Rice
  • salt plus extra to season
    1 ½ tsp
  • fresh ground pepper to season
  • long-grain white rice
    12 oz
  • water
    23 oz
  • oil
    1 tbsp

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1771.2 mg
Proteína 36.6 g
Energia 4135.9 kJ / 988.5 kcal
Gordura 55.1 g
Fibra 3.2 g
Gordura saturada 23.1 g
Hidratos de carbono 88.1 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...