Dispositivos e acessórios
Salmon with Vegetable Sauce
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
fresh salmon fillet28 oz
-
salt divided1 ½ tsp
-
ground black pepper plus ¼ tsp3 - 5 pinch
-
fresh parsley, leaves only½ oz
-
leeks halved lengthways, sliced ( ¼ in.)6 oz
-
zucchini sliced (1½ in.)7 oz
-
water2 oz
-
green peas (fresh or frozen)5 oz
-
mascarpone6 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
2771.6 mg
Proteína
51.7 g
Energia
2614.4 kJ /
624.9 kcal
Gordura
40.7 g
Fibra
3.3 g
Gordura saturada
13 g
Hidratos de carbono
14.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Air-Fry Sensor
9 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Japanese Ramen Noodle Soup
1h 15min
Broccoli Red Lentil Soup
25min
Couscous Risotto with Fennel and Salmon
35min
Chopped Cauliflower Chickpea Salad with Oregano Vinaigrette
20min
Pasta with Spring Greens and Parmesan Bread Crumbs
45min
Lemon Ricotta Pasta with Chicken
35min
Potato Curry Soup
35min
French Omelet for Two
30min
Soy Chicken with Bok Choy
40min
Baja-Style Fish Tacos
30min
Turkey Taco Meat Filling
35min