Prawn and Vegetable Rice

Prawn and Vegetable Rice

4.4 17 avaliações
Preparação 15min
Total 1h 10min
6 portions

Ingredientes

  • carrots cut in batons (5 cm x 5 mm)
    200 g
  • vegetable oil
    45 g
    sunflower oil
  • red pepper cut in strips (1 cm)
    100 g
  • green pepper cut in strips (1 cm)
    100 g
  • onions cut in wedges
    170 g
  • garlic cloves
    2
  • fresh root ginger peeled, cut in round slices (2 mm)
    10 g
  • celery cut in pieces (1 cm)
    30 g
  • fresh button mushrooms sliced (5 mm)
    150 g
  • water
    1000 g
  • jasmine rice
    300 g
  • raw king prawns, peeled, deveined
    250 g
  • oyster sauce gluten free
    45 g
  • gluten-free soy sauce
    35 g
    tamari

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 1309.6 mg
Proteína 12.7 g
Energia 1368.3 kJ / 327 kcal
Gordura 8.5 g
Fibra 3.2 g
Gordura saturada 0.7 g
Hidratos de carbono 50.5 g

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100 000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...