Dispositivos e acessórios
Egg Salad in Crispy Easter Nests
Preparação 20min
Total 1h
12 pieces
Ingredientes
Eggs
-
water to fill to 1 l mark
-
medium egg cold6
Easter Nests
-
unsalted butter for greasing
-
plain flour plus extra for flouring250 g
-
olive oil30 g
-
water120 g
-
fine sea salt½ tsp
Egg Salad
-
fresh parsley leaves2 sprigs
-
shallot20 g
-
sour cream30 g
-
Dijon mustard10 g
-
mayonnaise10 g
-
white wine vinegar10 g
-
fine sea salt1 tsp
-
ground black pepper2 pinches
-
fresh chives (opcional) for garnishing
Nutrição por 1 piece
Energia
152.2 kcal /
636.6 kJ
Proteína
5.9 g
Gordura
6.6 g
Hidratos de carbono
16.5 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
1.7 g
Sódio
348.5 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

There's Always Room At Our Table
27 Receitas
Reino Unido e Irlanda
Reino Unido e Irlanda