![Mushroom Risotto Mushroom Risotto](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/49c3fd57-2c25-4185-ba38-6bf29ada375e/Derivates/549d5046-0ab2-4d11-9a0b-05c3be001c5c.jpg)
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
- 2 oz Parmesan cheese, cut into pieces (approx. 1 in.)
- 1 oz dried porcini mushrooms
- 1 oz yellow onions
- 1 garlic clove
- 1 oz olive oil
- 1 oz salted butter
- 12 oz Arborio rice
- 2 oz white wine
-
2 - 3
tsp vegetable stock paste
ou 1 vegetable stock cube - 7 oz fresh mushrooms, sliced
- 37 oz water
- fine sea salt, to taste
- ground black pepper, to taste
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 2179.9 kJ / 521 kcal
- Proteína
- 13 g
- Hidratos de carbono
- 76.1 g
- Gordura
- 17.1 g
- Gordura saturada
- 7.1 g
- Fibra
- 3.8 g
- Sódio
- 257 mg
Receitas alternativas
Butternut Squash and Apple Soup
30 min
Meatballs with Tomato Sauce
45 min
Vegetable Stock Paste
45 min
Minestrone
45 min
Pork Tenderloin with Mustard Sauce
30 min
Asparagus Cream Soup
25 Min
Cod with Citrus Butter
50 min
Vegetable Soup
35 min
Beef Stroganoff
1 godz.
Butternut Squash and Ginger Soup
35 min
Salmon in Mushroom Cream Sauce with Potatoes
50 min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 min