Dispositivos e acessórios
Minestrone
Preparação 20min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
yellow onions halved3 oz
-
leek cut into pieces4 ½ oz
-
extra virgin olive oil1 ½ oz
-
mixed vegetables (e.g. potatoes, carrots, zucchini, celery, tomatoes, chard, cooked dried beans, butternut squash), cut into pieces as needed22 oz
-
water36 oz
-
2 heaping tsp homemade vegetable stock pastevegetable stock cubes2
-
salt1 tsp
-
pasta, dry, type ditalini or similar short dried pasta4 ½ oz
-
extra virgin olive oil6 tsp
-
fresh basil leaves6
-
Parmesan cheese, grated6 - 18 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
709 mg
Proteína
8.2 g
Energia
1153.4 kJ /
275.7 kcal
Gordura
13.8 g
Fibra
4.5 g
Gordura saturada
3 g
Hidratos de carbono
30.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Lentil Moussaka
2 Std. 20 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Stuffed Vegetables
1 Std. 20 Min
Meatballs with Tomato Sauce
45 Min
Sweet Pea and Zucchini Soup
30 Min
Ratatouille
40 Min
Garbanzo Bean Soup with Spinach
40 Min
Baked Spinach and Eggs
35 Min
Cauliflower Gratin
55 Min
Black Bean Soup with Parmesan Crisps
55 Min
Creamy Tomato Soup
30 Min
Turkey Chili
45 Min