Chicken with Creamy Vegetable Sauce

Chicken with Creamy Vegetable Sauce

4.4 71 avaliações
Preparação 30min
Total 50min
4 portions

Ingredientes

  • water
    14 oz
  • carrots in pieces
    4 ½ oz
  • celery root (celeriac) in pieces
    2 oz
  • celery leaves
    2 oz
    2 oz fresh parsley, leaves only
  • chicken stock cube
    1
    1 heaping tsp homemade chicken stock paste
  • chicken breast fillets sliced (2 in. x ¾ in.)
    24 oz
  • salt plus extra to taste
    ½ tsp
  • freshly ground pepper plus extra to taste
    ¼ tsp
  • button mushrooms sliced
    5 ½ oz
  • all-purpose flour
    1 oz
  • cream
    3 ½ oz
  • Worcestershire sauce (opcional)
    1 tsp
  • lemon juice
    1 tsp
  • unsalted butter in pieces
    1 oz

Nutrição por 1 portion

Energia 363.5 kcal / 1520.7 kJ
Proteína 42 g
Gordura 15.4 g
Hidratos de carbono 13.2 g
Fibra 2.3 g
Gordura saturada 7.3 g
Sódio 439.7 mg

Gosta desta receita?

Inspire-se em mais de 100.000 receitas!

Registe-se e usufrua de 30 dias gratuitos. Inspire-se com o Cookidoo®. Sem compromisso.

Registe-se gratuitamente Mais Informações


Também pode gostar...