Dispositivos e acessórios
Quiche Lorraine
Preparação 25min
Total 50min
8 slices
Ingredientes
-
Gruyère cheese (opcional) cut into pieces2 oz
Pastry
-
unsalted butter cold and cut into pieces, plus extra to grease3 oz
-
all-purpose flour plus extra to dust6
-
salt½ tsp
-
cold water2 oz
Filling
-
cubed bacon (see Tip)7 oz
-
large eggs4
-
whole milk2 oz
-
3 ½ oz creamcrème fraîche3 ½ oz
-
salt¼ tsp
-
ground black pepper2 pinches
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
441.3 mg
Proteína
10.2 g
Energia
1397.6 kJ /
334 kcal
Gordura
24.6 g
Fibra
0.6 g
Gordura saturada
11.4 g
Hidratos de carbono
17.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Apple Cake
1 Std.
Risotto with Parmesan Cheese
30 Min
Chocolate Mousse
3 Std. 20 Min
Brioche
8 Std.
Banana Bread
1 Std. 50 Min
Lemon Meringue Pie
2 Std. 30 Min
Quick Cheese Soufflés
45 Min
Berry Mousse
4 Std. 50 Min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15 Min
Hollandaise Sauce
15 Min
Mashed Potatoes
50 Min
Cauliflower Gratin
55 Min