Dispositivos e acessórios
Hollandaise Sauce
Preparação 15min
Total 15min
4 portions
Ingredientes
-
unsalted butter cut into pieces (½ in.)8 oz
-
water3 tbsp
-
lemon juice1 tbsp
-
egg yolks from large eggs4
-
salt½ tsp
-
freshly ground black pepper1 pinch
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
303.9 mg
Proteína
2.7 g
Energia
1886.3 kJ /
450.8 kcal
Gordura
49.6 g
Fibra
0 g
Gordura saturada
30.4 g
Hidratos de carbono
0.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Quiche Lorraine
50min
Béarnaise sauce
15min
Chocolate Mousse
3h 20min
Mayonnaise
5min
Béchamel Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Hollandaise Sauce
15min
Risotto with Parmesan Cheese
30min
Sweet and Spicy Beef Short Ribs with Polenta
3h 35min
Basil Pesto
10min
Custard (TM5 Metric)
15min
Vanilla Sauce (Crème Anglaise)
15min