Dispositivos e acessórios
Spiralized Cold Korean Cucumber Salad
Preparação 10min
Total 25min
4 portions
Ingredientes
-
English cucumbers ends trimmed to fit feeder(see Tip)450 g
-
red chilli, fresh e.g. Fresno, chipotle, deseeded, roughly cut1
-
fresh cilantro leaves only5 g
-
garlic cloves2
-
vegetable oil30 g
-
1 tbsp chilli powdergochugaru Korean chilli paste1 tbsp
-
rice vinegar1 tbsp
-
sugar½ tsp
-
light soy sauce2 tbsp
-
salt2 pinches
-
sesame seed, white to sprinkle
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
494.9 mg
Proteína
3 g
Energia
484.3 kJ /
115.8 kcal
Gordura
8.5 g
Fibra
3.4 g
Gordura saturada
1.1 g
Hidratos de carbono
10.5 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Spiralize Your Life
21 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Kimchi Tofu Soup
35min
Crispy Smashed Potato Salad
1h 30min
Sweet and Sour Cucumber Slices
5min
Curly Fries with Garlic Sauce
Nenhuma avaliação
Lemonade
5min
Dubai Chocolate Bar
2h 20min
Zoodles with Broccoli Pesto
Nenhuma avaliação
Korean Spiralized Cucumber Salad
25min
Baked Eggs on Spiralized Vegetables
1h
Lemon Garlic Salmon
2h 20min
Thai Cucumber Salad
15min
Crunchy broccoli salad with speck (TM6)
10min