
Dispositivos e acessórios
Chicken Coq au Vin (Betty) Metric
Preparação 15min
Total 2h 15min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil divided60 g
-
onions quartered225 g
-
butter, unsalted plus 1 heaping tbsp, room temperature30 g
-
chicken thighs, skin on, bone in8
-
bacon unsmoked, in pieces (5 cm)225 g
-
carrots peeled, in rounds (2 cm)225 g
-
cremini mushrooms trimmed, halved or quartered, if large225 g
-
salt1 tsp
-
black pepper, freshly ground to taste1 tsp
-
red wine (725 ml)1 bottle
-
garlic cloves crushed2
-
fresh thyme2 sprigs
-
bay leaves, dried2
-
all-purpose flour1 tbsp
-
parsley, fresh chopped15 g
-
mashed potato to serve
Nutrição por 1 portion
Energia
738 kcal /
3088 kJ
Proteína
48 g
Gordura
50 g
Hidratos de carbono
12 g
Fibra
2 g
Gordura saturada
15 g
Sódio
623 mg
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100.000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em

Proteins - Thermomix® Sensor
10 Receitas
Canadá
Canadá

Stoneware Baking Essentials
19 Receitas
Canadá
Canadá