Dispositivos e acessórios
Butternut Squash Macaroni and Cheese
Preparação 10min
Total 1h 15min
6 portions
Ingredientes
-
Parmesan cheese cut into pieces (½ in.)2 oz
-
cheddar cheese cut into pieces (½ in.)7 oz
-
water28 oz
-
butternut squash diced (½ in.)14 oz
-
macaroni12 ½ - 16 oz
-
milk14 oz
-
unsalted butter1 oz
-
salt or to taste½ tsp
-
ground black pepper or to taste¼ tsp
-
ground nutmeg2 pinches
-
all-purpose flour1 oz
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
24 g
Energia
2255 kJ /
539 kcal
Gordura
21 g
Fibra
4 g
Hidratos de carbono
65 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Italian Pasta
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Memorable Mac and Cheese
10 Receitas
Estados Unidos
Estados Unidos
Também pode gostar...
Kids Carrot Crêpes with Tomato Sauce
2 Std. 5 Min
Creamy Pasta with Peas
25 Min
Butternut Squash Macaroni Cheese
1 Std. 15 Min
Gochujang Ramen Noodles
30 Min
Sweet Potato and Zucchini Frittata
45 Min
Vegetable Pot Pie with Parmesan Drop Biscuits
1 Std. 50 Min
Veggie Loaded Pasta Sauce
30 Min
Broccoli and Cheddar Baked Potatoes
1 Std. 25 Min
Tofu Ramen Bowl
55 Min
Vegan Macaroni and Cheese
5 Std.
Root Vegetable Gratin
1 Std. 25 Min
Macaroni and Cheese
35 Min