Dispositivos e acessórios
Chinese egg noodles
Preparação 30min
Total 1h
350 g
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 350 g
Sódio
2562.8 mg
Proteína
36.8 g
Energia
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
183.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade noodles and dumplings
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Seafood Tofu
Nenhuma avaliação
Rice Wine Fish Fillet
Nenhuma avaliação
Guacamole
Nenhuma avaliação
Spicy chips on a stick (Thermomix® Spiralizer, TM5)
30min
Pickled red onions (Thermomix® Cutter, using modes)
1h 50min
Thai Tomyum zoodle soup
45min
Spiralized spicy pickled carrots
Nenhuma avaliação
Shredded Lettuce
10min
Indonesian red spice paste
45min
Rueben sandwich sauce
5min
Chocolate and chilli gelato with whiskey syrup
14h 20min
Prawn dumplings with dipping sauce (Brendan Pang)
2h 50min