Dispositivos e acessórios
Chinese egg noodles
Preparação 30min
Total 1h
350 g
Ingredientes
-
plain flour plus extra to dust240 g
-
eggs2
-
water10 g
-
bicarbonate of soda1 tsp
-
salt½ tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 350 g
Sódio
2562.8 mg
Proteína
36.8 g
Energia
4229.5 kJ /
1010.9 kcal
Gordura
11.5 g
Fibra
6.5 g
Gordura saturada
3.5 g
Hidratos de carbono
183.8 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Homemade noodles and dumplings
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Stir Fried Sweet Potato Leaves with Garlic
Nenhuma avaliação
Date and nut balls
20min
Potato and Rosemary Focaccia
Nenhuma avaliação
Japanese Bakery Special Custard
2h
Douhua (soybean curd)
10h 25min
2 ingredient wholemeal rolls and flatbread (Diabetes)
25min
Santa Maria Dry Rub
5min
Quick strawberry dessert
5min
Mango sago pudding
35min
Portuguese bread
3h 30min
Cheese and bacon rolls
2h