Dispositivos e acessórios
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Preparação 15min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Green mojo sauce
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only30 g
-
fresh parsley leaves only15 g
-
jalapeño chilli trimmed (optional)1
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil200 g
-
sherry vinegar20 g
-
lime juice20 g
Roasted octopus
-
hot water (see Tips)1300 g
-
dried bay leaf1
-
onion50 g
-
whole octopus (approx. 800-1200 g)1
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
yellow capsicum cut into strips (1 cm)200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1516.9 mg
Proteína
58.9 g
Energia
4091.1 kJ /
977.8 kcal
Gordura
55.7 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
60.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Pad Thai
1h
Huli Huli Chicken Skewers
50min
Quick Pickled Spiralized Cucumber
5min
Couscous with Lamb and Vegetables
50min
Tropical mocktail
10min
Steamed salmon with garlic butter, potatoes & Italian salad
45min
Cutter Beet Carpaccio
Nenhuma avaliação
Mushroom brown rice risotto (Diabetes)
1h 15min
Piña colada sorbet
30min
Banana and raspberry soft serve
5min
Muffin pan chorizo frittatas
30min
Mango and passionfruit soft serve (TM6)
5min