Dispositivos e acessórios
Octopus with gnocchi, capsicum and green mojo sauce
Preparação 15min
Total 1h 50min
4 portions
Ingredientes
Green mojo sauce
-
garlic cloves3
-
fresh coriander leaves only30 g
-
fresh parsley leaves only15 g
-
jalapeño chilli trimmed (optional)1
-
sea salt1 tsp
-
extra virgin olive oil200 g
-
sherry vinegar20 g
-
lime juice20 g
Roasted octopus
-
hot water (see Tips)1300 g
-
dried bay leaf1
-
onion50 g
-
whole octopus (approx. 800-1200 g)1
-
gnocchi (see Tips)500 g
-
yellow capsicum cut into strips (1 cm)200 g
-
red capsicum cut into strips (1 cm)300 g
-
extra virgin olive oil to drizzle
-
fresh coriander leaves only, to garnish
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1516.9 mg
Proteína
58.9 g
Energia
4091.1 kJ /
977.8 kcal
Gordura
55.7 g
Fibra
8.5 g
Gordura saturada
8.7 g
Hidratos de carbono
60.2 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Three-in-One Meal (Rice, Steamed Egg and Steamed Chicken)
45min
Couscous with Lamb and Vegetables
Nenhuma avaliação
Spiral smoked salmon salad (Thermomix® Spiralizer, using modes, Adam Liaw)
10min
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Quince, burnt tahini custard with blackberry vinegar snow (Ray Capaldi)
4h 25min
Vegetarian Pizza (TM6)
Nenhuma avaliação
Japanese ramen noodle soup
1h 50min
Miso Soup
40min
Chicken Caprese pasta salad
25min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
ABC Soup
1h 10min