Dispositivos e acessórios
One pot pasta with chorizo (open bowl)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes (400 g)1 can
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti200 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
675.9 mg
Proteína
17.8 g
Energia
1566.5 kJ /
374.4 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savvy suppers
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Easy Chinese beef and tomato
40min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Spaghetti carbonara (TM7)
40min
Meatballs in tomato sauce
1h 10min
"Marry me" chicken pasta
35min
Chicken, spinach and leek risotto
30min
Thai chicken sausage rolls (Diabetes)
1h 20min
"Fake-away" Mongolian Beef Noodles
35min
No fail mash potato
20min
Quick and easy pork noodles
20min
Macaroni carbonara
30min
Creamy "marry me" chicken pasta
30min