Dispositivos e acessórios
One pot pasta with chorizo (open bowl)
Preparação 10min
Total 35min
4 portions
Ingredientes
-
fresh baby spinach leaves100 g
-
Parmesan cheese cut into pieces (3 cm)50 g
-
brown onion (approx. 120 g), cut into halves1
-
garlic cloves2
-
carrot cut into halves½
-
fresh flat-leaf parsley leaves only2 sprigs
-
canned crushed tomatoes (400 g)1 can
-
water650 g
-
Vegetable stock paste (see Tip)1 - 1 ½ tbsp
-
ground black pepper2 pinches
-
chorizo sausage cut into slices1
-
dried spaghetti200 g
-
fresh basil leaves only, for garnishing2 sprigs
-
pitted Kalamata olives cut into slices (optional)12
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
675.9 mg
Proteína
17.8 g
Energia
1566.5 kJ /
374.4 kcal
Gordura
11.3 g
Fibra
5.5 g
Gordura saturada
4.5 g
Hidratos de carbono
52.1 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Savvy suppers
9 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Udon with chicken and mushrooms
50min
Moroccan lamb with couscous
1h 50min
"Marry me" chicken pasta
35min
Mediterranean chicken with sundried tomato, onion and risoni
1h 35min
Quick and easy pork noodles
20min
Chicken, bacon, pumpkin and spinach risotto
40min
Chicken and avocado risoni salad
40min
Pasta with tomato, bacon and mushroom
35min
Crispy rice chicken salad with satay sauce
1h
Mini bacon and vegetable frittatas
35min
Quick pulled pork in beer sauce
35min
Macaroni carbonara
30min