Dispositivos e acessórios
Kangaroo Bolognaise (Mark Olive)
Preparação 10min
Total 2h 30min
6 portions
Ingredientes
-
kangaroo fillet partially frozen and cut into pieces (2 cm)500 g
-
celery cut into pieces (approx. 5 cm)100 g
-
garlic cloves2
-
onion cut into quarters1
-
carrot cut into pieces (approx. 5 cm)80 g
-
extra virgin olive oil50 g
-
canned chopped tomatoes400 g
-
red wine80 g
-
dried bush tomato (optional)50 g
-
ground lemon myrtle½ tsp
-
ground saltbush½ tsp
-
ground sea parsley½ tsp
-
dried bush tomato powder½ tsp
-
ground pepperleaf½ tsp
-
ground wattleseed½ tsp
-
sea salt1 tsp
-
lemon myrtle leaves, crushed3
-
cooked pasta of choice
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
405.4 mg
Proteína
21 g
Energia
1079.3 kJ /
258 kcal
Gordura
11.4 g
Fibra
4.1 g
Gordura saturada
2.9 g
Hidratos de carbono
13.9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chef favourites
57 Receitas
Austrália e Nova Zelândia
Austrália e Nova Zelândia
Também pode gostar...
Fish with herb tahini sauce & quinoa cauli tabbouleh
35min
Madurese chicken satay
1h 30min
Lemon roast chicken
1h 35min
Caprese omelette
30min
Gluten free lentil wraps
3h 40min
Vegan Toasts with Roasted Capsicum and Cashew Nut Paste
30min
Express pho soup with spiralized daikon (Thermomix® Spiralizer, TM5)
50min
Korean Fried Chicken
3h 10min
Beef Rendang
1h 35min
Traditional fried rice (Nasi Goreng Tek-Tek)
20min
Cutter Beet Carpaccio
Nenhuma avaliação
Turkish eggs (cilbir) with Thermomix® Blade Cover
30min