Dispositivos e acessórios
Korean Chicken Noodle Soup (Kal-guksu)
Preparação 30min
Total 1h 15min
4 portion
Ingredientes
Dough
-
all purpose white flour255 g
-
cornstarch30 g
-
salt1 tsp
-
vegetable oil1 tbsp
-
water130 g
Chicken
-
onions cut into thin wedges (¼ in.)115 g
-
water995 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
chicken thigh, skinless, boneless cut into strips (¾ in.)340 g
-
garlic cloves to taste8 - 10
-
vegetable oil1 ½ tbsp
-
sesame oil1 tbsp
-
black pepper, ground¼ tsp
Noodles and Soup
-
water1750 g
-
all purpose white flour to dust
-
sesame oil to drizzle
-
green onions thinly sliced, for garnish2
-
Korean chilli paste to serve (optional - see Tip)
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Sódio
1655.5 mg
Proteína
20.3 g
Energia
2071 kJ /
495 kcal
Gordura
20 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
3.8 g
Hidratos de carbono
60 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Chicken Soups - CA
9 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Semprit Cookies
50min
Gluten-Free Vegan Lentil Wraps
Nenhuma avaliação
Gluten-free, Vegan Lentil Wraps
Nenhuma avaliação
Condensed Milk Dalgona Coffee
10min
Sautéing Red Pepper with Onions
Nenhuma avaliação
Watermelon Lemonade
5min
Beer Can Burger with Beer Mushrooms
2h 10min
Avocado with egg and salmon tartare
50min
Steamed Papaya Milk
50min
Basic bread dough
5min
Fruit Ice Cream
5min
Barley Ginkgo Nut Bean Curd Dessert
40min