Dispositivos e acessórios
Folded Herb Bread
Preparação 20min
Total 1h 10min
20 portions
Ingredientes
Dough
-
water300 g
-
45 g fresh yeast, crumbleddried yeast3 tsp
-
sugar½ tsp
-
all purpose white flour595 g
-
salt2 tsp
-
vegetable oil45 g
-
all purpose white flour to dust
Herb Butter
-
butter, unsalted room temperature, plus extra, to grease115 g
-
garlic clove1
-
onion halved1
-
parsley leaf, fresh3 sprigs
-
basil, fresh leaves only3 sprigs
-
salt1 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 portion
Proteína
3.5 g
Energia
740.6 kJ /
177 kcal
Gordura
7.3 g
Fibra
1.2 g
Hidratos de carbono
24.4 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
There is Always Room at Our TABLE
22 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Double Pie Dough
2h 10min
Chicken Macaroni Soup
30min
Asam Pedas Ikan (Spicy Tamarind Fish)
25min
Broccoli Salad with Red Capsicum and Pine Nuts
10min
Power Muesli
Nenhuma avaliação
Cold and Flu Tea Bombs
6h 25min
Steaks with Mushroom Risotto
40min
Coffee Rubbed Skirt Steak with Caper Salsa
35min
Lasagna Bolognese
3h
Temaki Sushi
1h
Cheese Wiz
10min
Baked Salmon Sushi Cups
30min