Dispositivos e acessórios
Salmon and Basmati Rice with Dill Cream Sauce
Preparação 15min
Total 40min
4 portion
Ingredientes
-
water995 g
-
olive oil plus extra to grease15 g
-
salt divided1 ½ tsp
-
rice, white, type basmati225 g
-
4 salmon fillet, frozen, skinless, defrosted (130 g ea.)salmon fillet, fresh, skinless skinless (130 g ea.)4
-
black pepper, ground¼ tsp
-
butter, unsalted1 tbsp
-
onions quartered60 g
-
garlic clove1
-
heavy cream, 35% fat395 g
-
2 tsp vegetable stock paste, crumbledvegetable stock cube (for 0.5 l) crumbled2
-
tomato purée (concentrate)1 ½ tbsp
-
1 tsp dill, drieddill, fresh leaves only, chopped2 sprigs
-
cayenne pepper, dried, flake (opcional) to taste1 - 2 pinch
-
cornstarch2 tbsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
37.4 g
Energia
3933.5 kJ /
940.1 kcal
Gordura
63.8 g
Fibra
1.4 g
Hidratos de carbono
53 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Diamond Club CA - 1st edition
18 Receitas
Canadá
Canadá
Também pode gostar...
Whole Chicken with Saffron Rice and Steamed Vegetables
1h
U.S. Digital Flipbook #2
2h
U.S. Digital Flipbook #1
1h 35min
Fruit Ice Cream
5min
CA Digital Flipbook #1
2h
Steamed Egg Cups
20min
Peeler Beet Carpaccio with Burrata (Metric)
1h 25min
Strawberry, Lime and Mint Cordial
50min
Gut Immunity Shot
5min
Salmon, Quinoa, Feta and Vegetable Salad
50min
Spanish Tortilla
1h
Chicken, Basil and Roasted Red Pepper Spaghetti
35min