Dispositivos e acessórios
Blueberry Cake with Cream Cheese Frosting and Lemon Curd
Preparação 1h
Total 6h
10 slices
Ingredientes
-
butter for greasing
-
plain flour for dusting
-
fresh blueberries120 g
-
eggs2
-
fresh milk40 g
-
sugar90 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
butter cut in pieces110 g
-
natural vanilla extract1 tsp
-
finely grated lemon zest1 - 2 tsp
-
plain flour120 g
-
baking powder1 tsp
-
salt½ tsp
-
water1200 g
Lemon curd
-
sugar120 g
-
freshly squeezed lemon juice80 g
-
butter cut in pieces60 g
-
eggs2
Cream cheese frosting
-
cream cheese softened150 g
-
butter softened100 g
-
freshly squeezed lemon juice1 tbsp
-
natural vanilla extract1 tsp
-
salt1 pinch
Assembly
-
fresh blueberries to garnish
-
finely grated lemon zest to garnish2 tsp
Dificuldade
médio
Nutrição por 1 slice
Sódio
266.2 mg
Proteína
5.6 g
Energia
1750.5 kJ /
418.4 kcal
Gordura
29.6 g
Fibra
0.7 g
Gordura saturada
17.6 g
Hidratos de carbono
34 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
In Homemade We Trust
43 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Craquelin choux puffs with raspberry and white chocolate filling
26h 30min
Melting moments with passionfruit cream
45min
Cherry and apple hand pies (Collette Mitrega)
1h 15min
Pizza in Bianco
1h 20min
Japanese Ramen
1h 40min
Dr. Pop BBQ Sauce
1h 5min
Mini chocolate cakes
50min
Chocolate butter cream
10min
Whipped Cream
10min
Banana bread
1h 40min
Raspberry Ripple Ice Cream
12h 45min
Basic muffin mix
30min