Korean Fried Chicken Wings

4.8 5 avaliações
Preparação 30min
Total 3h 10min
4 portions

Ingredientes

Chicken
  • garlic cloves
    2
  • fresh ginger cut in slices (2 mm)
    10 g
  • plain flour
    70 g
  • cornflour (starch)
    20 g
  • baking powder
    1 tsp
  • salt
    2 tsp
  • ground black pepper
    ¼ tsp
  • chicken wings halved at joints
    1000 g
Sauce
  • garlic cloves
    5
  • fresh ginger cut in slices (2 mm)
    10 g
  • light brown sugar
    50 g
  • white rice vinegar
    60 g
  • honey
    60 g
  • gochujang (Korean chilli paste) adjust to taste
    30 - 50 g
  • tomato ketchup
    30 g
  • light soy sauce
    15 g
  • sesame oil
    15 g
  • cooking oil to deep fry
  • toasted sesame seeds to sprinkle
    1 tbsp
  • spring onions chopped, to sprinkle
    2 sprigs

Dificuldade

fácil


Nutrição por 1 portion

Sódio 2118.4 mg
Proteína 48.6 g
Energia 3120.9 kJ / 745.9 kcal
Gordura 39 g
Fibra 2.1 g
Gordura saturada 11.1 g
Hidratos de carbono 50.8 g

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