Dispositivos e acessórios
Salmorejo (Spanish Cold Tomato Soup)
Preparação 10min
Total 10min
6 portions
Ingredientes
-
extra virgin olive oil150 g
-
hard-boiled eggs4
-
Serrano ham (opcional) cut in pieces100 g
-
garlic cloves1 - 2
-
ripe tomatoes (teardrop, pear or in vine), cut in pieces1000 g
-
salt1 tsp
-
breadcrumbs white (from the day before)150 g
-
30 g apple cider vinegarsherry vinegar30 g
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Sódio
1074.3 mg
Proteína
13.6 g
Energia
1799.2 kJ /
430 kcal
Gordura
30.8 g
Fibra
3.1 g
Gordura saturada
5.6 g
Hidratos de carbono
25 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém apresentado em
Our Kitchens are a Window to the World
40 Receitas
Internacional
Internacional
Também pode gostar...
Hand Ripped Cabbage
20min
Honey Mustard Orange Glazed Ham
Nenhuma avaliação
Dubai chocolate pistachio crêpes
45min
Stir Fried Broccoli with Carrot
15min
Naturally Sweet Mango Sorbet
10min
Creamy Butter Chicken
1h
Spicy prawn salad with carrot and cucumber ribbons (Thermomix® Spiralizer, using modes)
20min
Cajun Shrimp and Polenta Waffles
1h 10min
Mussels with Garlic Sauce
2h 40min
Spiced pork terrine
24h
Mexican Chicken Soup
40min
Low Carb Mushroom Gravy
45min