Versões compatíveis
Menu with vegetable velouté, chicken with mustard sauce and steamed vegetables
Dificuldade
A maioria das nossas receitas são fáceis de confecionar. Contudo, algumas exigem mais tempo ou são um pouco mais exigentes, sendo classificadas como médias ou avançadas.
Tempo de preparação
Tempo que precisa para preparar esta receita
Tempo total
Tempo que leva a preparar esta receita do início ao fim
Porções
Porções
Ingredientes
Velouté, chicken and steamed vegetables
- 80 - 100 g onions, cut in halves
- 1 garlic clove (opcional)
- 20 g olive oil
- 700 g mixed vegetables (e.g. courgettes, carrots, asparagus, peppers, broccoli), cut in slices (0.5 cm)
- 600 g water
- 2 ½ tsp salt
- 400 g potatoes, cut in slices (0.5 cm)
-
500
g chicken breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm)
ou 500 g turkey breast fillets, skinless, cut in strips (5 cm x 2 cm) - 2 tbsp soy sauce
- ½ tsp ground pepper
- ½ tsp sweet paprika (opcional)
-
20
g butter (opcional)
ou 1 tbsp cream (opcional)
Mustard sauce
-
50
g cream cheese
ou 50 g cream, min. 30% fat - 1 tbsp mustard
- ½ tsp salt
- 1 pinch ground black pepper
- 3 - 4 sprigs fresh parsley, leaves only
- 1 egg yolk (opcional)
- Nutrição
- por 1 portion
- Energia
- 1745 kJ / 417 kcal
- Proteína
- 37 g
- Hidratos de carbono
- 26 g
- Gordura
- 16 g
- Fibra
- 6.2 g
Receitas alternativas
Steamed rice
25min
Ratatouille
40min
Apple cake
1 godz.
Beef Stroganoff
1 godz.
Chilli con carne
40min
Chopped vegetable salad
10min
Steamed turbot and mixed vegetable parcels
1 godz. 15 min
Chicken with creamy vegetable sauce
50min
Creamy courgette soup
25min
Menu with Vegetable Soup, Chicken with Mustard Sauce and Steamed Vegetables
45 min
Fruit ice cream
5 min
Berry foam
10min