Dispositivos e acessórios
Versatile smooth soup
Preparação 15min
Total 45min
6 portions
Ingredientes
-
olive oil25 - 30 g
-
mixed vegetables, for sautéing (e.g. onions, shallots, leek), cut in pieces (2 cm)170 - 200 g
-
mixed vegetables, for soup (e.g. courgettes, carrots, pumpkin, sweet potatoes, celeriac, parsnips, green peas), cut in pieces as needed700 - 800 g
-
water750 - 850 g
-
1 vegetable stock cube (for 0.5 l)vegetable stock paste, homemade1 tsp
-
salt1 tsp
Dificuldade
fácil
Nutrição por 1 portion
Proteína
4 g
Energia
465 kJ /
111 kcal
Gordura
5 g
Fibra
3.6 g
Hidratos de carbono
9 g
Gosta desta receita?
Inspire-se em mais de 100 000 receitas!
Registe-se gratuitamente Mais InformaçõesTambém pode gostar...
Smooth cauliflower soup
50min
Mushroom Risotto (TM6)
40min
Curried lentils and steamed pumpkin
1h 15min
Squash soup, Fish with rice and vegetables, Apple-pear crumble
1h
Broccoli Stem Soup with Crispy Potato Skins
45min
Chickpea soup with spinach
40min
Beef Stroganoff
1h
Versatile chunky soup
50min
Mashed potatoes
50min
Risotto with Parmesan cheese
30min
Spiced Moroccan lentil soup
40min
Tomato sauce
40min